Disclaimer

TV-Meierij besteedt veel aandacht en zorg om de artikelen op haar website volledig en correct weer te geven. Alle artikelen worden gecontroleerd op juistheid. Indien er desondanks onjuistheden in de berichtgeving voorkomen, kan TV-Meierij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade die ontstaat door het overnemen van (delen) van de inhoud van de website van TV-Meierij. 

De redactie behoudt zich het recht voor, om zonder opgaaf van redenen, delen of de gehele inhoud van ingezonden berichten niet te plaatsen. Teksten, afbeelding e.d. die door de redactie als beledigend voor individuen of groepen kunnen worden beschouwd zullen niet worden geplaatst. 

TV-Meierij aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites, waar via een hyperlink naar door wordt verwezen. Op het moment van plaatsing van de hyperlink wordt gecontroleerd of de inhoud van de website, waarnaar verwezen wordt, voldoet aan de normen en waarden waar TV-Meierij voor staat. 

Het overnemen van teksten, foto-, audio-  en videomateriaal is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming (schriftelijk of per E-mail) van de webmaster van TV-Meierij en mits als bronvermelding ,de tekst 'bron: TV-Meierij Sint-Oedenrode' wordt toegepast. In deze vermelding, dient de url http://www.tvmeierij.nl te zijn opgenomen.