Video's

Uitreiking van Rossum Papgatprijs

PAPGAT - In de bovenzaal van Zalencentrum De Beurs in Rooi ontving Marita Merks van cc Dè Lepkes de van Rossum Papgatprijs uit handen van Cees van Rossum.

Lees meer

Bodemsondering hooibrug Sint-Oedenrode

SINT-OEDENRODE - De eerste veldactiviteiten voor de aanleg van de nieuwe Hooibrug over de Dommel in Sint-Oedenrode hebben vrijdag 2 februari plaatsgevonden. Een gespecialiseerd bedrijf heeft door middel van sondering de stevigheid van de bodem waar de brug op geplaatst wordt onderzocht.

Lees meer

Mona Keijzer bezoekt Meierijstad

Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, mevrouw Mona Keijzer, bracht op maandag 29 januari een werkbezoek aan gemeente Meierijstad. Eén onderdeel daarvan was een rondleiding op de Noordkade die werd verzorgd door Burgemeester Van Rooij, wethouder Goijaarts en de heer Van de Ven (de eigenaar van de Noordkade).

Lees meer

Fotomoment met 137 Meierijstadbaby's

Vrijdagmiddag 26-1-2018 komen alle moeders met hun baby's, die in 2017 zijn geboren en in Meierijstad woonachtig, naar sporthal De Streepen, om samen met de burgemeester te worden gefotografeerd.

Lees meer

Presentatie Gemeentewapen Meierijstad

Donderdag avond 25 -1 -2018 vond de presentatie van het nieuwe gemeentewapen van Meierijstad plaats. In dit wapen zitten de herkenbare afbeeldingen van de drie voormalige gemeenten Schijndel, Veghel en Sint-Oedenrode.

Lees meer