Video's

Maken van wijn in Mariaheide.

MARIAHEIDE - Dank zij steeds geschiktere omstandigheden worden in onze omgeving met succes druiven geteeld om kwalitatief goede wijn van te maken. Deken Bert van Os van het Wijn- en Biermakersgilde Rivierenland uit Mariaheide biedt ons een interessant inkijkje in het proces van kleinschalig wijn maken.

Lees meer

Samenvatting Synchroonzwemshow Neptunus '58

SCHIJNDEL - Een ruime samenvatting van de spectaculaire show van Zwem- en waterpolovereniging Neptunus ’58 in zwembad De Molen Hey te Schijndel. Het thema van de show was “Reclame”.
Ongeveer 35 zwemsters en een aantal trainsters kwamen tijdens deze show allemaal in actie, dit zorgde voor een afwisselend programma aan soli, duetten, groepsnummers en een combo. Een spectaculaire demonstratie van dans, muziek, show en acrobatiek in het water.

Lees meer

Afscheidsmis van Pastoor Vincent Blom en Pater Pushpa

SINT-OEDENRODE - Tijdens een plechtige afscheidsmis nemen Pastoor Vincent Blom en Pater Pushpa afscheid van de Heilige Oda Parochie Sint-Oedenrode / Son en Breugel.
De dienst wordt opgeluisterd door orkest Dommelvolk en een projectkoor uit diverse kernen.

Lees meer

De Skèndelse Kwis 2018

Zaterdagavond om 18:00 uur werd in 't Spectrum het startsein gegeven voor de 7e editie van De Skèndelse Kwis. Rond de 1300 deelnemers verdeeld over circa 65 teams bonden de strijd aan om honderd vragen goed te beantwoorden. De vragen waren uiteenlopend van het oplossen van een moord tot het herkennen van zes bekende Schijndelaren aan hun stem en vertelling. De organisatie had er alles aan gedaan om het alle deelnemers naar de zin te maken. De eerste horde die moest worden genomen was het vinden van de juiste kast met het verkregen sleuteltje. Daarin zaten immers de vragen en opdrachten. Omroep Meierij maakte een ruim verslag van deze boeiende avond.

Lees meer

Kerstconcert Roois Kamerkoor

NIJNSEL - SINT-OEDENRODE - In de Antonius van Paduakerk in Nijnsel gaf het Roois Kamerkoor op zaterdag 22 december een kerstconcert.
U kunt kijken en luisteren naar een sereen concert dat uitnodigt er in kerstsfeer van te genieten.

Lees meer